Epicness- not even a word

Ok.

Så idag så, asså jag vet att det kanske inte det är världens mest intressanta att läsa men whatever jag har inget bättre att skriva om.

Började med orientering.-__- Sen var det franska det gick bra förutom att jag tappa bort min bläckpenna. Mentor var efter det och det var inget speciellt förutom att vi fick nya placeringar, sitter brevid Anja :) Och efter det var det träslöjd. Min lilla kista börjar ta form. Lyssna mkt på musik idag eftersom jag laddade min 1GB stenålders ipodnano igår :o

Några favoriter:


21 Guns- Green Day


Light Surrounding You- Evermore


Shadow of the Day- Linkin Park

Ja du sen var det lunch. Temat: Börja i tjej innefotbollslaget?
Bara matte efter. Då var det slut på dagen. Men jag hade ju engelska efter. Max och Andre var där med mig och Axel oxå som kolla på mina 25 mest spelade låtar på min ipod. Men såklart var det de allra äldsta låtar som jag aldrig lyssanr på. tex. Eye of the Tiger. haha Melica: Dålig musiksmak............... de låtar som jag lyssnar på tycker nog många inte e så bra. Tillexempel White Lies. Men de är bäst! :P


Vuxna tonåringar

Imorse när jag satt på bussen till skolan så såg jag en kille typ 22 som satt och läste en bok. Jag tyckte att jag kände igen boken. Jag var rätt, han läste Breaking Dawn. Men är det bara jag som tycker att det är lite löjligt när vuxna läser typ tonårstjejiga böcker? Asså jag säger inte att jag inte kommer göra det när jag blir äldre men ibland tycker jag det är lite white and nerdy. Tex när 50 åringar sitter med Harry Potter böcker..... freaky.


 

Maybe not forever young???

 

Love this song


Falling Down -Space Cowboy, Chelsea


The time I don't have

Hej! Hade inte riktigt tänkt att första inlägget skulle vara så här men aja.  Japp börjat en ny blogg igen som jag har inte riktigt bestämt vad den ska vara om... Så det blir säkert lite dittan och duttan. Och måste bara förvarna att ibland är svenskan inte världens bästa för jag slängar oftast i lite engelska ord här och där och använder grammatiken som man gör i aus.
Idag är det söndag- har varit och firat sandras födelsedag, så grattis en gång till, nu i skrift (om man inte räknar kortet)
Igår så var jag och Julia på en liten utflykt. Fredhällsklipporna. Det var jättekul och mysigt, fin utsikt dessutom och essingleden var tyst som vanligt. -__- not.



utsikt



julia och kira



burrito till lunch, mums!



me.

Imorgon så måste jag börja plugga till SO provet om medeltiden som är på fredag. jippie

P.S Har inte riktigt haft tid att göra en bra layout så allting är bara tillfälligt :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0